Kodused Ferrero Rocher kompvekid

Tessa Kirose retseptiraamatust "Apples for Jam" leitud tore retseptike, siinkohal veidi mugandatud kujul. Juta Kübarsepa tehtud pildil on need kompvekid alt teised. 

Kogus
u 30 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g šokolaadikreemiga vahvlilehti

150 g sarapuupähkleid

200 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi

Lisaks:

150 g tumedat šokolaadi

Valmistamine

Haki vahvlid peenelt ning pähklid jämedalt, sega koos šokolaadi-pähklikreemiga ühtlaseks. Pane 30 minutiks külmkappi tahenema. Vormi segust pallikesed ning pane uuesti korraks külma.

Kasta sulatatud šokolaadi sisse, soovi korral puista peale veel hakitud pähkleid.

Nipid ja soovitused:

Retsept ilmus ka ajakirja Kodu & Aed 2012. a. detsembrinumbris, pildi tegi Juta Kübarsepp. "Ferrero Rocher" kompvekid on alt teised. 

LISA KOMMENTAAR