Kodused Ferrero Rocher kompvekid

Tessa Kirose retseptiraamatust "Apples for Jam" leitud tore retseptike, siinkohal veidi mugandatud kujul. Juta Kübarsepa tehtud pildil on need kompvekid alt teised. 

Kogus
u 30 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g šokolaadikreemiga vahvlilehti

150 g sarapuupähkleid

200 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi

Lisaks:

150 g tumedat šokolaadi

Valmistamine

Haki vahvlid peenelt ning pähklid jämedalt, sega koos šokolaadi-pähklikreemiga ühtlaseks. Pane 30 minutiks külmkappi tahenema. Vormi segust pallikesed ning pane uuesti korraks külma.

Kasta sulatatud šokolaadi sisse, soovi korral puista peale veel hakitud pähkleid.

Retsept ilmus ka ajakirja Kodu & Aed 2012. a. detsembrinumbris, pildi tegi Juta Kübarsepp. "Ferrero Rocher" kompvekid on alt teised. 

LISA KOMMENTAAR