Maitsvad pasteedisuupisted

Selle suupiste valmistamiseks võid kasutada nii tavalisi kui ka krõbedaks küpsetatud saiaviile.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

Peale:

200 g pehmet maksapasteeti

2 sl madeirat või portveini

vajadusel veidi rõõska koort

hakitud peterselli

12 viilu saia

Kaunistuseks:

jõhvikaid või peterselli

Valmistamine

Aseta (krõbedaks küpsetatud) saiaviilud serveerimisalusele. Pehmenda maksapasteet või -vorst madeira või portveiniga, vajadusel lisa ka veidi rõõska koort. Maitsesta hakitud peterselliga.

Tõsta kreemi lusikaga või suru kondiitripressi abil saiaviiludele. Kaunista peterselli või jõhvikatega.

Retsept on raamatust "Kotilieden jouluaika: Pikkujoulusta loppiaisen" (2006), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 08.12.2015 08:17

Mõnus, jõhvikad annavad särtsu juurde.