USAs levinud sushirull, mis muutus populaarseks 1980ndatel. Lisaks suitsulõhele ja toorjuustule sisaldab see tihti ka kurki; lisada võib ka avokaadot, sibulat ja seesamiseemneid.
Sushirestoranides valmistatakse seda enamasti pahupidi rullina ehk sushina, kus riis jääb serveerimisel väljapoole.
Valmista esmalt sumeshi ehk sushiriis selle retsepti järgi. Lase toatemperatuurini jahtuda.
Lõika suitsulõhe õhukesteks ribadeks (umbes 1,25 cm laiused). Lõika külm toorjuust umbes 1 cm laiusteks kangideks.
Enne rullima asumist kata makisu (rullimismatt) toidukilega. Aseta lauale kauss veega, kuhu käsi kasta (muidu jääb riis käte külge kinni).
Aseta nori-lehele 2/3 ulatused õhuke kiht sushiriisi, siis aseta endapoolsesse serva suitsulõheribad ja toorjuust. Keera sushimati abi tihedasti rulli.
Serveeri sojakastme, wasabi, talisibula ja sushiingveriga.
Philadelphia sushirull
USAs levinud sushirull, mis muutus populaarseks 1980ndatel. Lisaks suitsulõhele ja toorjuustule sisaldab see tihti ka kurki; lisada võib ka avokaadot, sibulat ja seesamiseemneid.
Sushirestoranides valmistatakse seda enamasti pahupidi rullina ehk sushina, kus riis jääb serveerimisel väljapoole.