Peekoni-pannkoogid

... eriti maitsvad veidikese kase- või vahtrasiirupiga.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

150 g nisujahu

2 sl suhkrut

1,5 tl küpsetuspulbrit

0,5 tl söögisoodat

näpuotsaga soola

3 dl petti

2 sl sulatatud võid

1 suur muna

8 viilu suitsupeekonit

Serveerimiseks:

vahtrasiirupit või kasesiirupit

Valmistamine

Sega kausis nisujahu, suhkur, küpsetuspulber, sooda ja sool omavahel. 

Klopi teises kausis või suuremas mõõtekannus pett, sulavõi ja muna vispliga ühtlaseks. Sega juurde kuivainesegu. 

Prae suurel kuumal (malm)pannil peekoniviilud mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Tõsta praetud peekoniviilud köögipaberile tahenema. 

Kuumuta praepann keskmisel kuumusel. Lisa umbes 4-5 sl pannkoogitainast ühe pannkoogi kohta ja aseta igale pannkoogile üks praetud peekoniviil. Küpseta pannkooki umbes 2 minutit, kuni pannkoogi küpsetamata poolele tekivad mõned mullikesed - siis pööra pannkook spaatli abil ümber ning pruunista ka teiselt poolt. 

Hoia küpsetatud pannkooke kuumal taldrikul fooliumi all soojas ja küpseta samal moel ka ülejäänud pannkoogid. 

Serveeri kase- või vahtrasiirupiga. 

Loe veel:

Pildi tegi Krõõt Tarkmeel

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 30.01.2011 09:11

Kas siia ka retsept tuleb? Ma ise küll ei vaja, aga kiri retsept lisamisel on juba pikemat aega :)

zoozi
postitatud 30.01.2011 11:00

Päris huvitav kooslus oli.