Karulauguõli

Karulauguõli võib niisama salatile niristada või sellega nt polentat maitsestada (fotol).

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

peotäis värsket karulauku

2 dl mahedamaitselist oliiviõli

maitse järgi soola

Valmistamine

Pese karulaugulehed ning kuivata hoolega. Haki peenemaks. Pane köögikombaini või saumikseri mõõtekannu, lisa veidi oliiviõli. Püreesta ühtlaseks, siis lisa vähehaaval ülejäänud õli.

Maitsesta soovi korral vähese soolaga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

akaatsia
postitatud 22.04.2011 16:55

Kaua selline õli säilib?

muhvin
postitatud 09.05.2011 20:49

Mul ka sama küsimus,kaua säilib, kas sama kaua kui iga teine maitseõli? Kas peab külmas hoidma?

gea
postitatud 28.04.2014 09:42

mul ka kysimus,et kaua säilitada saab?

Pille
postitatud 28.04.2014 10:34

Jahedas ja hämaras säilib kenasti ikka päris tükk aega.