Kaerahelbepuder maapähklivõiga

Maapähklivõiga valmistatud kaerahelbeputru pakkus Nami-Nami Pillele St Louisis olles tuntud USA toidublogija Alanna Kellogg. Peaks maitsema kõikidele maapähklivõisõpradele :)

Kogus
ühele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

1 dl täistera kaerahelbeid

2 dl vett

näpuotsaga soola

1 sl maapähklivõid

Valmistamine

Sega potis kaerahelbed, sool ja vesi. Kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni puder on paraja konsistentsiga.

Sega juurde maapähklivõi ja serveeri.

Tee ise:

Retsept on mugandatud Alanna blogist "Kitchen Parade", pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Adonay
postitatud 21.04.2010 17:39

Väga maitsev hommikueine, olen juba mitu korda teinud :)

Itakene
postitatud 07.05.2010 13:33

Oli ok, aga rohkem vist ei teeks. Kõrvale kohv ja juustusai.

Kärt
postitatud 12.02.2014 23:12

Oi, nii on jube hea. Mandlivõiga samuti, seda võib lausa desserdiks pidada :)

Hexy
postitatud 17.06.2014 10:48

Mulle ka maitses, lisasit kübekese suhkrut ja sõi mustsõstramoosiga.

Kaare
postitatud 12.08.2016 14:00

Kui maapähklivõi ei maitse, siis pole mõtet seda putru teha :) Lastele ei maitsenud, endale aga küll.