Tallinna vürtsikilu tillikartuli ja kirsstomatiga

Üks Jevgeni Jermoškini (RIBE) & Carmen Cateringi suupistetest 2010. a. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

10 Pariisi kartulit

10 kirsstomatit

10 Tallinna vürtsikilu

veidi soola

tilli

sidrunit

Valmistamine

Keeda nn Pariisi kartulid soolases vees pehmeks. Nõruta ja jahuta.

Lõika kirsstomatitest 1 cm paksused rattad, haki till. Lõika kartulist 1-1,5cm paksused rattad ja paneeri hakitud tillis.

Aseta kartulite tomatiratas. Keera puhastatud vürtsikilu rulli ja pane tomatile. Kinnita kõik tikuga.

Lõika sidrunilt veidi koort ja lisa kaunistuseks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 20.02.2017 17:41

Näeb hea välja!

Pille
postitatud 26.02.2022 11:17

Tegime Viimsis eakate kokandusringis Hõbekulp :)