Üks Jevgeni Jermoškini (RIBE) & Carmen Cateringi suupistetest 2010. a. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.
10 Pariisi kartulit
10 kirsstomatit
10 Tallinna vürtsikilu
veidi soola
tilli
sidrunit
Keeda nn Pariisi kartulid soolases vees pehmeks. Nõruta ja jahuta.
Lõika kirsstomatitest 1 cm paksused rattad, haki till. Lõika kartulist 1-1,5cm paksused rattad ja paneeri hakitud tillis.
Aseta kartulite tomatiratas. Keera puhastatud vürtsikilu rulli ja pane tomatile. Kinnita kõik tikuga.
Lõika sidrunilt veidi koort ja lisa kaunistuseks. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Näeb hea välja!
Tegime Viimsis eakate kokandusringis Hõbekulp :)
Tallinna vürtsikilu tillikartuli ja kirsstomatiga
Üks Jevgeni Jermoškini (RIBE) & Carmen Cateringi suupistetest 2010. a. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.