Osalen esmakordselt soolase tordiga, milleks sain inspiratsiooni traditsiooniliselt ja pidupäeval suisa kohustuslikult kiluleivalt.
Püüdsin anda kiluleivale pidulikuma ja tordilikuma vormi. Torti ümbritsevad kiluleivast tuntud vürtsikilufileed ja keedumunakettad, tordil on krõbe röstleivapõhi ja ürtidega hapukoorevaht.
Vahekihtideks on praeporru õunatükkidega ning värske kurk keedumunaga. Kaunistuseks klassikaliselt täidetud vutimunad, nostalgilised kurgilipsud ja iseküpsetatud leivakrõpsud.
Elagu Eesti!
HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.
http://tirpaukas.blogspot.com.ee/2017/02/tordid-eestile.html
79Näeb väga ilus välja!
Lihtsuses peitub võlu! Samas väga peen ja pidulik. Oleksin meelitatud, kui keegi pakuks just sellist ilusat ja ainult väga headest Eesti maitsetest koosnevat torti :)
Merle tordid on head igas kuues, sest need on.. Merle tehtud ;)
Justkui oleks minimalistlik, aga nagu ei ole ka. Väga ilus!
Seda torti ma tahaks otsekohe!
Nii elegantne lähenemine klassikalisele kiluvõileivale! Aitäh, Merle!
Rõõm näha ülimat perfektsust ja stiilsust. Võistlustöö peab olema just selline, mida igaüks teha ei suuda, mida poes ei ole näinud ja mis ei näe välja tavaline. </br> Intrigeerib ja isutab!
Hea mõte ja perfektne teostus! Imeline!
Aitäh kõigile! :)