Lihtne ja maitsev toorjuustukook millele annab omapära kamašokolaad.
Põhi: 6 Kalevi Digestive küpsist 30 g võid
Täidis: 600 g täisrasvast toorjuustu 2 munakollast 2 muna 1,5 dl 35% koort 100g kamatahvel 1 dl suhkrut
Kate: 100 g kamatahvel
Kaunistus: Bitteri šokolaad
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru lusikapõhjaga tugevalt 24 cm-se läbimõõduga koogivormi põhjale.
Sega (toasoe) toorjuust ja suhkur ühtlaseks massiks, lisa ükshaaval, segades, munad ja munakollased. Täidisemassi pidevalt segades nirista juurde koor. Kõige lõpus lisa tükeldatud šokolaad. Küpseta kooki 155-kraadises ahjus 1 tund. Aseta küpsemise ajaks ahju ka veevann.
Lülita ahi välja ja jäta kook ahju veel järgmiseks tunniks nii, et ahjuuks on irvakil. Jätka jahutamist toatemperatuurini ja seejärel üleöö külmikus.
Katteks sulata 100 g šokolaadi ja määri jahtunud koogile. Soovi korral valmista tumedast šokolaadist rohkelt kõiksugu kaunistusi ja vigureid ning kata nendega kook.
HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.
34Väga kena ja detailiderohke teos, m.a.a.r.j.a! Aitäh osalemast!
Väga kihvt! Meeldib väga!
Tõesti uhke meistriteos :)
Väga kaunis tort!