Nutella küpsisekook

Lihtne mustsõstramaitseline šokolaadikreemiga kook valmib ilma küpsetamata.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 pakki vanilli- või sidrunimaitselisi kandilisi küpsiseid (a 180 g)

2.5 dl piima

200 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi

1 dl mustasõstrakeedist

500 g kakaoga kohupiima

Valmistamine

Jaga küpsisekogus neljaks. Immuta küpsised kergelt piimaga ja lao esimene kiht vormi põhja.

Hõõru kohupiim 0,5 dl piimaga vedelamaks (NB! See on vajalik vaid kuivema kohupiima puhul. Kui Sul on pehme kohupiimakreem, siis jäta see etapp vahele!).

Määri küpsistele kiht šokolaadi-pähklikreemi ja seejärel laota peale kiht kohupiima.

Aseta peale teine kiht küpsiseid. Tõsta sellele kiht mustsõstrakeedist ja kohupiima ning kata küpsistega. Laota veel kord peale šokolaadi-pähklikreem ja kohupiim, kata neljanda küpsisekihiga.

Enne serveerimist lase vähemalt 4-5 tundi külmas seista.

Retsept on 100 rooga sarja raamatust "100 kooki 3". Koogi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina, pildistas toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Lea
postitatud 16.06.2011 11:09

Mis on šokolaadi-pähklikreem?

Liia
postitatud 20.05.2020 13:45

Näitel Nutella või midagi sarnast.

Helena Veltson
postitatud 19.03.2014 12:45

Olen proovinud. Päris omapärane maitse kõik on super.

Kaare
postitatud 13.04.2017 19:50

Mulle meeldis, isegi väga!

Martiina
postitatud 17.04.2017 09:18

Mustsõstramoosi ja šokolaadi-pähklikreemi kooslus on väga mõnus, kiidan!