Väga huvitav retsept, kus annab ära kasutada marineeritud kõrvitsasalati ülejääke.
4 muna
1 dl marineeritud kõrvitsat (salatit)
1 tl kõrvitsakonservivedelikku
0.5 tl soola
Löö kanamunad kaussi katki.
Kurna kõrvitsasalat ja püreesta. Sega kõik ained omavahel.
Kuumuta õli pannkoogipannil. Prae pannil pannkooke mõlemalt poolt paar minutit, aeg-ajalt keerates.
Serveeri hommikusöögi või õhtueinena.
Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma, Kurpitsamunakkaat, 3/2008), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Tegin tavalisel pannil. Õrnad on! Sobiksid võileiva või vrapi vahele.
Kõrvitsaomletikesed marineeritud kõrvitsast
Väga huvitav retsept, kus annab ära kasutada marineeritud kõrvitsasalati ülejääke.