125 g sulatatud võid
2 suurt muna
1.5 dl suhkrut
2.5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
0.5 dl piima
100 g martsipani
200 g punaseid sõstraid või musti sõstraid
Panin keeksile c. 100 gr martsipani sisse. Tuli mõnus. Nüüd külmast peast piimaga on kohe eriti hää.
Üllatus-üllatus, punastest sõstardest saab muudki head kui mahla. Keeks on mõnusalt pehme ja hapukas. (lisasin martsipani)
Tuli maitsev ja mahlane, eriti hea idee oli sinna martsipani lisamine, mida soovitati ;)
super maitsev, üks lemmikutest kindlasti!
Olen seda kooki teinud kahel erineval moel, täpselt retsepti järgi punaste sõstardega oli maitsev aga veidi rasvane, nii et vähendasin teisel korral või kogust 110 g-ni. Aga olen teinud seda kooki ka jõhvikatega (võid ikka 110 g ja mitte keeksivormis vaid koogivormis) ja pean tunnistama, et tulemus oli isegi parem. Soovitan väga jõhvikatega proovida.
Väga maitsev ja pehme! Sain külmutatud-sulatatud punased sõstrad ära kasutada (panin vist rohkem kui 200 g retseptis) ning kiirelt ja lihtsalt valmis.
Imehea! Martsipan sobib just eriti hästi siia koogi sisse.
Kasutaja Kokkamas95 on 2009. a sellise pildi saatnud:
Sõstrakeeks martsipaniga
Mõnusalt hapuka lisandiga keeks. Mina valmistasin keeksi punastest sõstardest, aga kasutada võib ka musti sõstraid. Kui värskeid sõstraid käepärast pole, kasuta külmutet marju.