Mõnus soolane määre nisuleivaviiludele, rukkinööpide sisse või näiteks soolaküpsistele-kreekeritele.
100 g külmsuitsulõhet
190 g maitsestamata toorjuustu (nt Saare)
1 sidruni riivitud koor
peotäis hakitud värsket tilli või murulauku soovi korral
purustatud musta pipart
punast kalamarja
Lõika suitsulõhe väiksemateks tükkideks. Pane tükeldatud suitsukala koos toorjuustuga kõrgesse kaussi.
Püreesta saumikseriga ühtlaseks, siis maitsesta riivitud sidrunikoore ja musta pipraga.
Roa valmistas Nami-Nami toimetaja Martiina Anni, pildistas Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga maitsev ja lihtne teha!
Sulatatud juustu (merevaik nt) ja kuumsuitsukalaga on ka imeline :P
Toorjuustu-suitsulõhepasteet
Mõnus soolane määre nisuleivaviiludele, rukkinööpide sisse või näiteks soolaküpsistele-kreekeritele.