4 nahata väiksemat kanafileed või kalkunilihalõiku
1 sl nisujahu
2 muna
2 sl vahukoort või kohvikoort
1 sl hakitud peterselli
1 sl riivitud parmesani
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
Rulli kanafileed 2 küpsetuspaberi vahel umbes 1 cm paksuseks. Maitsesta jahu soola ja pipraga. Veereta kanaeskaloppe jahusegus.
Sega kausis munad, sool, rõõsk koor, hakitud petersell ja riivitud parmesan.
Kuumuta suurel pannil õli. Kasta eskalopid munasegusse ja siis pane pannile.
Prae keskmisel tulel 4-5 minutit, kuni muna on hüübinud ja kuldpruun. Keera eskaloppidel teine pool ja prae veidi nõrgemal kuumusel veel 5-6 minutit, kuni kana on läbi küpsenud.
Nõruta liigne õli köögipaberil ja serveeri roheliste ubade ja parmesani juustu laastudega. Sidruniviil kaunistuseks.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Väga maitsev. Kasutasin kalkunifileesid, mida vasardasin õhukeseks. Sidruniviilust piserdatud mahl sobib kanaeskalopide juurde suurepäraselt.
Maitsestasin kergelt fileed ka enne soolaga. Tähtis on mitte üle küpsetada, Väga lihtsalt ja maitsvalt ! Hea retsept.
Mõnus toit, tegin valmis kalkunilõikudest, läks väga kiiresti.
Kanaeskalopid parmesaniga
Väga maitsev versioon kanaeskaloppidest.