Vürtsikad kanatiivad

Vürtsikas Hispaania-pärases marinaadis ahjus küpsetatud kanatiivad.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

16 kanatiiba

2 sl oliiviõli

1 sl paprikapulbrit

1 tl sidrunipipart

1 tl kuivatatud punet

0.5 tl tšillipulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Eemalda kanatiibadelt tiivaots (neid vaja ei lähe) ning lõika ülejäänud tiib kaheks (vt fotot). Vooderda suur ahjuvorm küpsetuspaberiga.

Pintselda kanatiivad õliga.

Sega paprikapulber, sidrunipipar, pune, tšilli, sool (u 1 tl) ja pipar kilekotis. Lisa kanatiivad, keera kotisuu kinni ning raputa, kuni kanatiivad on vürtsiseguga kaetud.
Laota kanatiivad ahjuvormi.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni tiivad on läbi küpsenud ja pealt kaunilt kuldsed. Serveeri.

Retsept on Austraalia ajakirjandusest (Super food ideas 7/10, Spicy chicken wings).

Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 18.04.2010 21:38

Väga maitsvad!

Pille
postitatud 07.12.2015 13:48

Kirsike on sellise pildi saatnud:

Ilsu
postitatud 03.06.2012 11:56

Kasutasin sidrunipipra asemel tavalist pipart ja pune asemel kuivatatud estragoni, väga maitsvad ja lihtne valmistada.

Jaana M @ FB
postitatud 19.05.2015 19:00

Tõesti üks roog, mis on lihtne ja võrdlemisi kiire. Kõrvale näiteks värske salat.