Omapärane küpsetis. Kook maitseb eriti hästi järgmisel päeval. Enne serveerimist sõelu koogile tuhksuhkrut.
2 muna
2 dl suhkrut
3 dl värsket kurki
3 dl nisujahu
1 tl kardemoni
1 tl kaneeli või piparkoogimaitseainet
2 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
0.5 dl hakitud maapähkleid (arahhis) või või muid pähkleid
100 g sulatatud võid
Lõika kurk kuubikuteks või riivi jämedalt. Pane sõelale nõrguma.
Klopi munad ja suhkur vahule. Lisa kurk ja omavahel segatud kuivained. Viimasena lisa sulatatud või.
Kalla võitatud keeksivormi ning küpseta 175-kraadises ahjus 50-60 minutit. Soome Finfoodi retsept (Kurkkukakku). Pildi tegi ZOOZI.
Väga hea.
üks uutest lemmikutest - väga maitsev, ja seistes paremaks läheb
Magus kurgikook
Omapärane küpsetis. Kook maitseb eriti hästi järgmisel päeval. Enne serveerimist sõelu koogile tuhksuhkrut.