Spinatipuder

Söö iseseisva toiduna, lisandiks praetud kartulid, sai või sepik.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g värsket spinatit või spinat-ruutlehikut

2 sl võid

2 sl nisujahu

2 dl piima

soola

suhkrut

Serveerimiseks:

2 kõvakskeedetud muna

Valmistamine

Pese spinatilehed, nõruta ja haki peeneks.

Sulata potis rasvaine, lisa jahu ja kuumuta helekollaseks. Lisa hakitud spinat ja piim ning kuumuta 8-10 minutit. Maitsesta soola ja suhkruga.

Lõika keedetud munad viiludeks või sektoriteks ja pane vaagnale või kaussi pandud spinatipudrule.

Retsept on pärit Salme Masso raamatust "Lihtsaid toite" (1988), aga täiendasime retsepti spinat-ruutlehikuga. Pildi tegi kasutaja IIRIS.

LISA KOMMENTAAR

Iiris
postitatud 21.02.2013 15:09

Praevõile lisasin küüslauku, spinatile porgandilaaste ja piima asendasin 10% kohvikoorega. Maitses ülihästi!