Tagliatelle makaronid spinati-krevetikastmega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g tagliatelle't

Spinati-krevetikaste:

500 g sügavkülmutatud krevette

250 g külmutatud spinatit

0.5-1 dl vett

3 sl nisujahu

5 dl väherasvast piima

2-3 dl riivitud tugevamaitselist juustu

0.5 tl soola

tubli noaotsatäis riivitud muskaatpähklit

Valmistamine

Sulata ja koori krevetid.
Keeda makaronid ’al dente’.
Pane külmutatud spinat koos veetilgaga potti ja sulata aeglaselt. Lõika väiksemateks tükkideks ja pressi liigne vesi välja.
Klopi potis jahu vähese piimaga ühtlaseks pastaks, siis lisa ülejäänud piim ja kuumuta pidevalt segades keemiseni. Lisa juust ja kuumuta, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja muskaadiga. Sega juurde spinat ja kooritud krevetid.

Kuumuta kaste läbi ja serveeri kohe kurnatud makaronidega.

Rootsi ICA kuriren retsept (Pasta med spenat- och räksås). Pildi tegi TSHEBURASHKA.

LISA KOMMENTAAR