Sega jahu, riivjuust, küpsetuspulber ja sool. Näpista juurde pehme või. Lisa hapukoor ja sega tainas ühtlaseks.
Rulli tainas kergelt jahusel laual õhukeseks kettaks. Lõika ketas 12 sektoriks. Tõsta iga sektori laiemasse otsa veidi riivjuustu ja keera laiemast otsast alates rulli.
Tõsta sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt munaga. Soovi korral puista peale veidi mooni- või seesamiseemneid.
Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni sarvesaiad on kuldsed.
Mis juustuga te teinud olete? Ise tegin Atleediga ja jäid kuidagi maitsetud, st tugevama maitsega juust oleks võinud olla.. või siis paprikapulbrit jahu sisse...
Juustusarved
Hommikusöögilauale sobivad pehmed juustusarved, mis valmivad üsna kiiresti.