Juustusarved

Hommikusöögilauale sobivad pehmed juustusarved, mis valmivad üsna kiiresti.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

240 g nisujahu (4 dl)

100 g riivitud juustu (u 2,5 dl)

2 tl küpsetuspulbrit

0.5 tl soola

50 g pehmet võid

200 g hapukoort

Täidis:

100-150 g riivitud juustu

Peale:

määrimiseks muna

soovi korral mooniseemneid või seesamiseemneid

Valmistamine

Sega jahu, riivjuust, küpsetuspulber ja sool. Näpista juurde pehme või. Lisa hapukoor ja sega tainas ühtlaseks.
Rulli tainas kergelt jahusel laual õhukeseks kettaks. Lõika ketas 12 sektoriks. Tõsta iga sektori laiemasse otsa veidi riivjuustu ja keera laiemast otsast alates rulli.
Tõsta sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt munaga. Soovi korral puista peale veidi mooni- või seesamiseemneid.
Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni sarvesaiad on kuldsed.

Mugandatud Ruokamaailma retseptist 'Aamiaisjuustosarvet'.
LISA KOMMENTAAR

Lumi
postitatud 24.03.2005 14:18

Väga head!!Tegin juustu-singi täidisega!!

Mathiliisa
postitatud 25.09.2009 23:04

Päris maitsvad :)) Ise tegin seesamiseemnetega.

Kairit
postitatud 14.08.2010 16:22

Ahjusoojalt külma piimaga...mmmm Lisasin sarvekseste sisse juustu ja sinki. väga maitsev!

helent
postitatud 25.12.2010 08:55

Mis juustuga te teinud olete? Ise tegin Atleediga ja jäid kuidagi maitsetud, st tugevama maitsega juust oleks võinud olla.. või siis paprikapulbrit jahu sisse...

Akaatsia
postitatud 21.01.2013 02:50

väga head ja kiirelt valmivad. Täidiseks läks juust ja sink ning peale seesamiseemned

Triin28
postitatud 17.02.2013 10:36

Kerge valmistada ja ahjusoojalt väga maitsvad!