Tiibeti veiselihavokk

Vokitud veiseliharoog erinevate köögiviljadega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g veise välisfileed

Praadimiseks:

2 sl õli

Vürtsikaste:

2 sl sojakastet

1 sl õunaäädikat

0.5 sl maisitärklist

1 sl riivitud ingverijuurt

Lisaks:

1 sibul

0.5 porrut

100 g minispargleid

1 paprika

1 dl vett

0.5 dl austrikastet

Valmistamine

Sega vürtsikastme ained omavahel. Lõika veisefilee umbes 1 cm paksusteks ribadeks ja sega vürtsikastmega. Lase senikaua maitsestuda, kuni aedvilju tükeldad.

Lõika kooritud ja poolitatud sibul viiludeks, minisparglid pooleks. Lõika porru ja paprika ribadeks.

Kuumuta wok-pannil õli ja pruunista selles nõrutatud liharibad kahes jaos. Lisa vürtsikaste, sega ja tõsta koos lihaga pannilt ära.

Kuumuta õlis sibul, sparglid ja paprika. Kalla liharibad koos vürtsikastmega uuesti pannile. Lisa tilk vett ja austrikastet. Hauta aeg-ajalt segades umbes 10 minutit, kuni liha ja aedviljad on küpsed.

Serveeri keedetud riisiga.

Soome K-Marketi retsept (Tiibetin härkää), pildi tegi COUSINELLA.

LISA KOMMENTAAR

Cousinella
postitatud 13.12.2010 21:55

Ingveri tekitatud kuumus sobib hästi talvise käreda külmaga!