Lihtsas laimimarinaadis kanavardaid võib küpsetada nii sütel kui ka grillahjus.
4 kanafileed
soola ja musta pipart
2 sl mett
1 dl õli
2 laimi mahl ja riivitud koor
1 purustatud küüslauguküüs
Sega marinaadiained omavahel.
Lõika kanafileed pikuti pooleks ja lükka vees leotatud puutikkude otsa. Pintselda marinaadiga ja lase paar tundi maitsestuda.
Grilli kanavardad sütel või grillahjus küpseks, maitsesta soola ja pipraga.
Retsept on Soome ajakirjast Elanto-lehti (7/2003, Limemarinoidut kanavartaat), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Kanavardad laimimarinaadis said ka päris head.
Meile meeldisid!
Kanavardad laimimarinaadis
Lihtsas laimimarinaadis kanavardaid võib küpsetada nii sütel kui ka grillahjus.