Maailma parimad rabarbrimuffinid

Väga lihtsad ja maitsvad muffinid, mitte väga magusad. Muffinid on rohke rabarbrisisalduse tõttu värsked ja mahlased ka järgmisel päeval. Kui soovid, torka enne küpsetamist iga muffini sisse tükike suhkrustatud ingverit.

Laia valiku muffinivorme ja muffinipabereid ning muud vajalikku küpsetamiseks leiate kauplusest Apelsin.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt muna

125 g suhkrut (1,5 dl)

150 g nisujahu (2,5 dl)

1 tl küpsetuspulbrit

2 tl vanillisuhkrut

1 tl jahvatatud kaneeli

150 g paksemat hapukoort

50 g ehk 0.5 dl sulatatud võid

300 g tükeldatud rabarbrit

Valmistamine

Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sega kuivained omavahel. Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained. Viimasena lisa rabarbritükid.

Jaota tainas paberist muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puista peale kaneeli ja demerara-suhkrut.
Küpseta 225kraadises ahjus umbes 15 minutit*.

Jahtunud muffinitele puista tuhksuhkrut.

* Meie elektriahjus küpsevad muffinid 225-kraadi juures 15 minutit. Ent ahjud on erinevad ja paljud "luiskavad" kraadide osas - võib-olla läheb muffinite küpsetamiseks aega veidi rohkem.

LISA KOMMENTAAR

Marit
postitatud 14.06.2008 18:55

olid imehead!

Betty
postitatud 22.05.2008 12:24

Väga maitsvad tulid

Tullia
postitatud 27.05.2008 19:48

Need on korduvalt ja põhjendatult kiidetud rabarbrimuffinid

Dash
postitatud 14.06.2008 11:32

Rabarbrimuffinid olid lihtsalt taevalikud! Siiani vist parimad muffinid üldse, mida söönud olen. Kadusid nii tunnikesega laualt ära ka :)

Veronika
postitatud 08.06.2024 20:24

loll loomulikult sama

Veronika
postitatud 26.06.2008 10:24

asendasin nisujahu tatrajahuga (kuna nisujahu oli lihtsalt otsakorral) ja tulemus oli väga hea!

Monika
postitatud 08.06.2020 11:41

Veronika, kas tatrajahuga asendades kasutasid sama jahukogust?

Veronika
postitatud 08.06.2024 20:24

loll loomulikult sama!

Kiilike
postitatud 27.06.2008 08:05

Mina aeglane olevus jõudsin siis ka nende tegemiseni ...... fantastilised! Ma ei ole kunagi 2 korda ühe õhtu jooksul küpsetanud ühte ja sama tainast aga eile ei jäänud muud üle :) Aga ma tegin muudatuse/muganduse - panin u2 spl kookoshelbeid sisse ja vahetasin 1/2 jahust täisterajahu vastu välja.

Lehmiine
postitatud 01.10.2008 10:39

Ei tea, kas külmutatud rabarberitega ka teha annaks?

Pille @ Nami-nami
postitatud 01.10.2008 17:08

Usun, et ikka. Ma ise ei külmutanud rabarbrit, aga talvel tehakse ju kooke edukalt külmutatud rabarbriga, nii et proovi aga.

Qsti
postitatud 14.04.2009 10:49

Muffinid saidki hästi rabarbrised ja hapud(mulle meeldis), ainult et soojana olid nad lootusetult kõvasti pabervormi küljes kinni...ei mäletagi, millal viimati selle probleemi otsa sattusin. Põhjus arvatavasti just selles rabarberirohkuses. Jahtunult oli asi natke parem aga vaeva pidi ikka nägema, et muffin vormist tervelt kätte saada.

Ragne
postitatud 12.05.2009 17:00

Mina tegin ka mõned päevad tagasi neid nami-nami rabarberimuffineid, ainukese muutusega, et lisasin veel valget šokolaadi. Muffinid olid head isegi väga head, aga kardan et kui šokolaadi oleks lisamata jätnud oleks minu maitsele natuke hapukad tulnud.

Infanta
postitatud 12.05.2009 15:54

Rabarbrimuffinid olid retsepti järgi tehes täiesti vapustavalt head ja mahlased...kindlasti teine kordki

Aniitram
postitatud 14.05.2009 19:13

Auga oma kiitusekuhja siin ära teeninud. Väga head! Panin veidi rohkem suhkurt, kui retseptis. Kõik kiitsid:)

Kirsike
postitatud 14.05.2009 20:45

Ma tegin ka rabarberimuffineid, olid tõesti maailma parimad :)

Marju
postitatud 16.05.2009 12:56

Midagi originaalset kommentaariks öelda pole. Kellele meeldivad mahlased muffinid, siis see retsept on õige valik. Rabarber jääb mõnusalt hapu ja väga värske maitsega. Väga hea!

Marju
postitatud 19.05.2009 16:31

Super-maitsvad, soovitan soojalt! Kuna olen suur kookoshelveste ja rosinate sõber, siis lisasin neidki sinna.

Kairit
postitatud 21.05.2009 10:08

Tegin eile samuti paljukiidetud rabarbrimuffineid, lisasin omaltpoolt veel martsipani ka juurde. Noogutan eelmistele kommenteerijatele takka - on hääd muffinid tõesti!

Luskin
postitatud 21.05.2009 11:39

eile tegin maailma parimaid rabarberimuffineid ...ja tõesti, see oli alles elamus, nii mahlased ja head.

emmeliine
postitatud 21.05.2009 14:20

mmmmmmmmm.........just võtsin ahjust välja..elu esimesed muffinid..lisasin taignale veel linaseemneid ja rabarbarit läks vist rohkemgi...igal juhul ülimaitsvad! :D

Vernanda
postitatud 22.05.2009 09:44

kui öeldakse, et on head, et mitte öelda, maailma parimad, siis peavad ikka head olema ka. mina panin oma uut udupeent Riiast ostetud kaneeliga krõbusksuhkrut (mis võiks olla hea eestikeelne sõna asendamaks knusper'it, mitte et see jällegi halb sõna oleks...). ja natuke ka seda ingveriga varianti. olid ikka head küll, mälestuski pühitud juba....

zoozi
postitatud 26.05.2009 23:37

Väga mõnusad ja mahlased!

Ullike
postitatud 28.05.2009 10:32

VÄGA head! Ma nimelt pole ise eriline rabarbrifänn kunagi olnud - magu ei armasta haput. Aga need oli tõesti head. Imelik ainult, et tehes täpselt retsepti järgi, tuli mul neid tervelt 18 tk (ehkki retsepti kogus olevat 12-le)? Tõsi - ei kasutanud pabervorme. Tegin ühe 12-augulise Hackmanni vormiga ja teise 6-augulise silikoonvormiga. Seda viimast ma siiski ei soovita (vähemalt mahlase küpsetise puhul) kasutada. Silikoon ei lase tekkida mõnusat krõbetad kihti külgedele ja põhja. Ja ka küpsemisaeg läks oluliselt pikemaks. Mis muidugi ei tähenda, et nad söödavad polnud - olid ja kuidas veel! :)

Spidur
postitatud 16.06.2009 17:28

Ega polegi midagi lisada, kui et pean ühinema sealse kiidukooriga. Maailma parimad rabarberimuffinid on oma nime õigusega välja teeninud!

tiiger
postitatud 18.06.2009 22:49

mina asendasin olude sunnil hapukoore rasvata keefiriga - toimis täiesti edukalt :)

Qattusa
postitatud 20.06.2009 19:43

Kui kommentaaridest võis lugeda, et kasutaja Ullikesel tuli muffineid tervelt 18, siis minu tuli täpselt poole vähem-üheksa. Enda arust panin küll kogused täpselt, kuid eks siis midagi natukene nihu läks. Kuid muffinid tulid väga mõnusad pehmed ja mahlased, kuid minusugusele magusaarmastajale siiski natukene liiga hapukad. See muidugi ei tähenda, et nad ruttu otsa ei oleks saanud.

Merilin
postitatud 27.06.2009 23:54

Tiba oleksid ehk võinud magusamad olla, muidu igati mõnusad muffinid.

Liiz17
postitatud 09.07.2009 22:40

Maitsvad aga isiklikult meeldivad kookose-rabarberimuffinid rohkem. Aga väärt proovimist.

krõbusk
postitatud 18.10.2009 15:06

Nagu siin juba eelpool kiideti, siis kiidan ka et olid super head! Keegi eespool küsis, et kas külmutatud rabarberist saab. Mina kasutasingi külmutatud rabarberit ja õnnestusid väga hästi! Ainuke vahe on see, et sulatatud rabarber on vesisem kui värske ja ilmselt sellest et pigistasin mahla täiesti välja kartes, et muidu läheb tainas liialt vedelaks ja muffinid ei õnnestu, siis tulemus ei olnud mahlane, aga väga hea siiski. Hapukoort mul polnud, kasutasin kohupiima samas koguses ja või asemel oliivõli, kerkisid mõnusalt ja maitse oli väga hea. Soovitan soojalt!

Köögikata
postitatud 02.02.2010 23:04

Minu pisitütar tegi neid täna, vapustavad. Kasutasime külmutatud rabarberit, panime seda natuke vähem (ei taha liiga haput). Samuti alandasime natuke ahju temperatuuri (200le) ja pikendasime küpsetusaega paar minutit, sest muidu tundusid seest tooreks jääma (ilmselt külmunud rabarberi süül). Tulemus oli siiski megamõnusalt mahlane, aga mitte liiga kleepuv-lögane. Igatahes jääb see retsept üheks meie kindlaks lemmikuks.

ruutu
postitatud 10.04.2010 13:54

Ei tea, milles asi, aga minul jäid seest tooreks. Alandasin kuumust 200-kraadile ja küpsetasin siis veel 10 minutit, aga ikka oleks tahtnud veel küpsemist.

Kertu
postitatud 19.04.2010 23:08

Nagu väidetud, nii ka oli - tõeliselt mahlased ja mitte liiga magusad. Pidid head olema ka järgmisel päeval, aga kahjuks nii kaua need meie kodus ei seisnud. Kasutasin ära viimase karbi külmutatud rabarbareid (et need liiga vesised ei oleks, ei lasknud ma rabarbritel täielikult ära sulada). Nüüd jääb oodata ainult uute-värskete kasvamist. Kindlasti kasutan seda retsepti veel.

muzi
postitatud 16.05.2010 14:29

Ajasin retseptis näpuga järge. 15 minutit on ilmselgelt vähe nende rabarberi muffinite jaoks; jäid nätsked plönnid. Seni on lemmikud nami-nami varamust tiigrimuffinid.

Katrin
postitatud 16.05.2010 19:28

Tänaseks proovitud 3x. Lugesin eelnevaid postitusi ja kuna paljud kurtsid, et muffinid kippusid tooreks jääma, küpsetasin 200C juures 20 minutit (mul on särtsakas ahi. Esimesel korral tegin ainult rabarberiga, teisel korral lisasin õuna ja kolmandal korral kreeka pähkleid. Kõik variandid on väga mahlased ja mõnusad.

Angelika
postitatud 26.05.2010 18:48

Nagu nimi ütleb, on need muffinid tõesti väga head. Mul pole kunagi ühedki muffinid nii hästi õnnestunud nagu need. eriti mõnus oli krõbe koorik ja selle peal olev demerara suhkur, lisaks muidugi rabarberite hapukas maitse.

Mardikas
postitatud 29.05.2010 09:07

Päris hääd on!

mantragirl
postitatud 01.06.2010 15:11

Lisasin kaneelile lisaks ka korraliku sortsu Chai Masala maitseainesegu, mille India-reisilt kaasa ostsin. Proovisin seda tee sees kasutada, aga ei tulnud üldse hea... aga tuleb välja, et küpsetistesse sobib ideaalselt. Sellise natuke piparkoogise maitsega muffinid tulid. Tõesti head!

Kaisu
postitatud 04.06.2010 17:50

Tegin esimest korda muffineid. Mul oli raskusi valmiduse määramisega. Tundus et jäi toores natukene isegi siis kui 30 min küpsetasin või peabki rabarberi tõttu selline jääma.

liilia
postitatud 06.06.2010 22:41

väga lihtsad ja maitsvad. küpsetasin 210 kraadi juures ca 30 minutit ja said ilusti küpseks.

tripstrapstrull
postitatud 08.06.2010 11:18

Tegin ka neid eile - said ilusti valmis 15 minutiga. Lisasin rabarberite hulka ka natuke punaseid sõstraid (külmutatuid), muffinid tulid armsad punasetäpilised! :)

netcat
postitatud 08.06.2010 15:42

Vastukaaluks neile, kes räägivad et liiga hapud, mina ütleks et kui täpselt retsepti järgi teha, tulevad liiga magusad. Kui panete suhkrustatud ingverit sisse ja demerarat peale, võib taignasse mineva suhkru kogust vabalt vähendada - kui just väga hapu rabarber ei ole.

Külli
postitatud 13.06.2010 14:35

Ühed parimad! Meie pere lemmikud! Esimest korda tegin neid vist eelmisel aastal. Nüüd olen neid teinud mitmeid kordi ja ikka kahekordse kogusega, süüakse kohe ära:D Panen alati rabarbereid tükeldatuna sügavkülma, siis on neid ka talvel võtta. Soovitan soojalt!

Köögivõlur
postitatud 08.06.2011 10:05

Mõnusalt mahlased rabarberimuffinid. Peale riputasin fariinsuhkrut, mis muutis muffinid mõnusalt krõbedaks.

aiki
postitatud 29.10.2010 23:01

tegin ka täna ja väga maitsvad said,liasin osadele veel mustsõstraid ka ja tegin seda külmutatud rabarberi ja marjadega,kogusest sain rohkem kui 12 muffinit.

siilu
postitatud 18.04.2011 21:05

Asendasin rabarberi jõhvikatega ja olen samuti tulemusega väga rahul :)

Silja
postitatud 14.05.2011 11:30

Mina paneksin julgelt suhkrut rohkem. Tegin topeltportsu 3 munaga kuna mune polnud rohkem- töötas.

Mirjam
postitatud 19.05.2011 12:50

Olen neid imetabaseid rabarbrimuffineid viimase nädala jooksul suisa 3 korda teinud, iga korraga rabarbrikogust suurendades. Täna, mil julgesin rabarbritükke sisse segada pea 600 gr ehk kahekordse koguse, saavutasin täiusliku tulemuse. 20 minutiga küpses ka rabarbritükkide-vaheline tainas kenasti läbi ning magusa ja hapu tasakaal läks minu jaoks lõplikult paika. Olen iga kord poolele kogusele midagi ka lisanud - martsipani, valget šokolaadi, kuivatatud jõhvikaid, aga tänase küllusliku rabarbrikogusega on lisandita keeksikesed oma šokolaadiga õekestest igati üle.

Margot
postitatud 25.05.2011 23:00

Kuna pelgan väga rabarbri haput maitset siis riivisin taignasse veel ca. 150 g küpsetusmartsipani. Küll tulid head ja magusad.

Gertsu
postitatud 08.06.2011 10:11

Valmis said :) Hullult head on :P

Spiidi
postitatud 15.06.2011 10:27

Tegin seekord muffinid täistera-rukkijahust ja raporteerin, et tulid väga head! Mulle meeldib hapukate rabarberite (ja ka punaste sõstarde, tikrite, ploomide) ja rukkijahu kooslus magusates küpsetistes, mõnus maalähedane. :)

Maarja
postitatud 01.07.2011 14:17

Neid muffineid ei saa kiitmata jätta! Avastasin enda jaoks selle retsepti eelmisel aastal ja peale seda tunduvad kõik teised muffinid kuidagi saiased mahlaste rabarberimuffinite kõrval. Seekord panin osa rabarberi asemele maasikaid, hakkisin sisse veidi tumedat šokolaadi ning enamus nisujahust oli täisterast. Vend arvas, et tulid parimad, mis tema saanud on!

Merje
postitatud 11.11.2011 13:33

Mõnusad mahlased, pole liiga magusad ega liiga hapud. Pabervormidesse jäävad väga kinni kuid kui muffinipanni pesad määrida või ja riivsaiaga, siis tulevad väga kenasti välja.

Ivika
postitatud 29.05.2012 16:01

Tegin eile esmakordselt Sinu maailma parimaid rabarbrimuffineid, väga maitsvad ja mahlased tulid!

kadri
postitatud 30.05.2012 23:21

mina kiidan samuti! olude sunnil kasutasin poole nisujahu asemel grahamjahu ning teise poole panin odrajahu. ning kuna läks selliseks katsetamiseks, siis lisasin peoga veel ka klii hommikuhelbeid. ja *ikka* tulid väga head :) ka lapsed kiitsid ja sõid kahe suupoolega :D

õnnetu
postitatud 06.06.2012 14:42

Tegin kõik retsepti järgi, kuid kahekordse koguse. Nüüd on juba olnud ahjus üle tunni (!), kuid sees on toored, mis toored. Toredaks teeb asjaolu see, et mul on taigent palju järgi - sellega saaks tehtud veel umbes 3 muffinipannitäit. :(

õnnetu 2
postitatud 09.07.2012 23:54

Ka minul tuli taigent ülearu palju. Retsepti järgi panin kõik kogused õiged, kuid tuli kaks plaaditäit muffineid. Lisaks olid need seest nätsked, ülearu magusad ja jäid paberi külge kinni. Suhkru ja jahu kogus tundus kuidagi kummaline - kuidas vahustada 2 muna 1,5dl suhkruga? Munad on sellise koguse suhkru sees täiesti olematud! Jahu tundus olevat liiga palju - taigen oli kuiv ja puine. Ei tulnud üldse head :(

Hexy
postitatud 11.07.2012 17:35

Imemaitsvad muffinid, suhkrut panin 2dl.

Muffin :)
postitatud 17.07.2012 17:47

Mina olen juba aastaid teinud selle retsepti järgi rabarbarimuffineid ja no nagu nimeski öeldud, siis tõesti maailma parimad mis saanud olen. Teen täpselt retsepti järgi ja tuleb 1 pannitäis (12tk.). Suppermahlased muffinid!

Sussi
postitatud 19.05.2013 21:43

Väga head!

Katrin
postitatud 22.05.2013 00:19

Mina ei ole kupsetaja inimene, aga proovisin seda retsepti, sest aramastan hirmsasti rabarberit. Panin veel rohkem rabarberit kui pidi ja Appi kui Head tulid!! Ongi Maailma Parimad!!! :-)

Siim
postitatud 08.05.2016 18:42

Nõustun!

Maiu
postitatud 24.05.2013 10:13

Kui ma piimasaadusi tarbida ei tohi, siis millega saan asendada hapukoore? Kas hapukoore mõte on siin tainast kergitada? Kookoskoort asemele panna?

eva
postitatud 05.06.2013 14:34

Väga maitsvad, mõnusalt niisked ja lausa hüppasid :) ise üksteise järel suhu. Kasutasin ainult täistera jahu ja osa hapukoort asendasin ricotta ja kohvikoorega.

Kätlin
postitatud 29.06.2013 18:35

Tõesti väga head muffinid. Oleme juba mitu korda teinud. Rabarberile võib juurde pista ka mõne maasika...

TwD
postitatud 19.08.2013 22:16

Tegin retsepti järgi, ainult kaneeli ei pannud, lisasin kookoshelbeid. Kahtlustasin, et liiga magusad-rasvased minu jaoks ja nii oligi. Taignas on tunda, et liiga palju suhkrut, lisaks vöi järelmaitse keelel. Muidugi, minu maitse pole tavaline, ma usun enamusele ongi see kombinatsioon önne tipp. Ilmselt hakkan katsetama muude jahusegude ja vöi asemel margariin ja hapukoore asemel keefir. Raberberibitykid olid muidugi hästi hapud, rohkem neid ma ei paneks, sest nad on sellised hapud, mis on liig, kui keelele satuvad. Nii et magusa -hapu tasakaal polnud minu jaoks paigas ja ei saaks ka paika sellega, et rabarberit rohkem panna. Sain 15 tk väikestesse pabervormidesse, 30 min ca 200 juures, vana elktriahi ei riskunud 15 min ja 225 pealt ära körvetada ja seest tooreks jätta. Tulidki hästi läbikypsenud ja pealt mönusad kollakad nagu vaja. Kena väike amps, lisandiks ei sobi mu meelest kohv just nende hapude tylkkkide pärast (ehk koorekohv sobiks); pigem midagi neutraalsemat ja mitte liiga magusat? Tee? Vanillikaste on ise magus...ehk punane vein, mitte köige kuivem sort.

Hilda
postitatud 01.10.2013 01:08

Armastan neid rarberimuffineid oi kui palju! Kuna seekord rabarberit kaeparast ei olnud, proovisin vaarikatega. Tulid head, aga kindlasti mitte maailma parimad. Moraal, jaage selle retseptiga ikka rabarberite juurde, seal on pohjus miks nad on kutsutud maailma parimad!

Kata
postitatud 24.05.2014 19:53

Väga maitsvad tulid! :)

Änn
postitatud 13.06.2014 23:06

Need on tõesti maailma parimad ;) Asendasin nisujahu riisijahuga ja tulid maailma mõnusad ja lisaks ka gluteenivabad ;) Soovitan proovida! Kui teha retsepti järgi, siis mina saan iga kord täpselt 15 tk ;)

Ludmilla
postitatud 11.05.2015 14:06

Tegin just enne emadepäeva ja tõesti on väga maitsvad ja väga kiirestin said otsa, aitäh retsepti eest

Annika
postitatud 14.05.2015 19:12

Maitse asi, ma ütleks! Muffinid tulid kenasti välja, aga maitse ei olnud päris maailma parim. Ootasin midagi enamat.

PilleRiin
postitatud 23.05.2015 21:02

panin küpsetuspulbrit poole rohkem, muidu retsepti järgi. ahjus olid ca 25 minutit ja ikka seest nätsad, eks rabarberist. laps tahtis ohtralt tuhksuhkrut peale, ju me kodurabarber on suht hapu. ilmselt mingite mugandustega läheb kordamisele

Maris
postitatud 24.05.2015 19:49

Ära proovitud. Ma vist pole muffini-inimene ja eelistan pigem siinseid rabarbrikooke. Õnneks valikuid on.

Laura
postitatud 25.05.2015 17:10

Ka mina liitun siinse kiidulauluga. Tõesti väga head. Eile tegin topeltkoguse tainast kuna maja rahvast täis ja muffinid kadusid laualt lausa imekiiresti. Täna tegin teise portsu veel, aga kaneeli ja suhkrut panin rohkem ja paremad kui eilsed said :)

reti
postitatud 02.06.2015 11:47

Tegin ka siis lõpuks, õieti mees tegi. Olid küll head! Pille, ma ei leidnud seda postitust FB-st, oleksin seal tahtnud kommenteerida :).

Ann
postitatud 07.06.2015 19:24

Panin taigna sisse hapukoore asemel 150 g vanillikohupiima. Tainas tuli väga kuiv ja pude. Parandasin olukorda 100 g hapukoore lisamisega. Muffinid on ahjus olnud juba 25 min ja on ikka veel natuke liiga heledad. Võimalik, et see tuleneb kohupiimast ja liigsest jahukogusest. Kui hapukoor millegagi asendada, siis kindlasti millegi sama vedelaga. Pärast poolt tundi küpsemist oli kõige väiksem muffin seest ja põhjast ikka veel nätske ning ei paber ei tahtnud üldse ära tulla.

Murakamari
postitatud 12.06.2015 18:37

Tegin esimest korda, järgisin retsepti küpsetusaja osas ja ennäe imet - küpsesid ilusti ära selle 15 mintsaga. Kiidan! Laste pärast riivisin sisse pool tahvlit valget shokolaadi. Minu meelest oleks ilma pigem liiga vähe magus.

PILLE
postitatud 22.11.2015 13:46

kõige paremad!

Sirli Bull
postitatud 23.04.2016 12:15

Need tõesti imehead,olen neid korduvalt teinud:)))

Merit Ha
postitatud 23.04.2016 12:50

olen ka neid korduvalt teinud ja no nendest muffinitest paremaid ei ole :)

Monika
postitatud 18.05.2016 15:01

Tunduvad päris maitsvad

Sinikka
postitatud 29.05.2016 17:26

Kas keegi oskab kirjeldada, kui palju on 300 g rabarbereid? Varred võtsin aiast ja majapidamises puudub kaal...

Pille
postitatud 29.05.2016 18:29

Sinikka, kolm-neli väiksemat vart on igati sobiv. Kui see vähe tundub, siis võid natuke veel lisada. Tükeldatult võiks olla 5-6 dl.

Pille
postitatud 03.06.2016 10:29

Tõesti imehead ja maitsesid kõigile :-)

Elise
postitatud 05.06.2016 20:55

Nii häid rabarberi muffineid sain esimest korda. Tore lõpetus Hansapäevadele!

Muffinisõber
postitatud 08.06.2016 23:40

Väga mõnusad ja mahlased !

Maria
postitatud 10.07.2016 14:37

Kasutasin riisijahu ja Tere laktoosivaba hapukoort. Küpsetuspulbrit panin pool supilusikatäit ja või asemel sama palju oliiviõli. Hapukoort panin ca 4 kuhjaga supilusikatäit tempides sellega taigna konsistentsi. Mu meelest on hea muffinitainas, kergelt veniv, mitte liiga vedel ega liiga paks. Rabarberi asemel läks seekord käiku paarsada grammi kuivatatud ja eelleotatud mustikaid. Ahjus olid 225 kraadi juures 20 ja paar minutit peale. Tulemus imeline.

Tokko
postitatud 04.03.2017 09:57

See on üks minu lemmikretsepte, kui rabarberit pole käepärast, panen marju/šokolaadi vms, aga muus osas kasutan sama retsepti. Ka siin pildil on sama retsepti järgi, aga rabarber asendadtud mustikatega.

markus
postitatud 18.05.2017 19:44

need on lihtsalt taevalikud. müüsin neid isegi koolilaadal

Kadi Sychterz
postitatud 23.05.2017 10:56

Just tulid ahjust. Super head mahlased ja mitte ülimagusad!

K
postitatud 23.05.2017 12:07

Väga head kerkisid rohkem kui pildil

Kadi Kirotar
postitatud 24.05.2017 09:29

Minulgi proovitud. Väga maitsvad, vägagi rahul :P

kerli
postitatud 02.06.2017 17:38

minu esimesed muffinid.ja megahead...

Ansu
postitatud 16.09.2017 19:49

Plaanin samuti homme teha, kuid tahaksin asendada tavalise nisujahu kaerajahuga ning või kookosõliga. Vaatan mis välja tuleb..

Maarja
postitatud 20.11.2017 22:00

Asendasin rabarberid jõhvikatega ning osa võid asendasin kookosvõiga (meie perele meeldib kookose-jõhvika kombinatsioon). Tulid väga head. Kasutasin pabervorme, kuhu kook ise kippus kinni jääma, kuid jahtunud küpsetist oli paremini võimalik vormist eemaldada. Muffinid ise tulid imehead. Mul tavaliselt probleem nendega see, et muffinid jäävad kuivaks. Edaspidi teen muffineid ainult selle retsepti järgi.

pollukas
postitatud 26.11.2017 17:36

tõesti! imehead tulid.

Brun
postitatud 02.07.2018 18:35

Tegin rabarberisiirupi tegemisest üle jäänud rabarbrimassiga ja kaneeli asemel panin kardemoni. Lõhnavad jumalikult, väga mõnusad ja mahlased, tiba tulised on veel... Aga tundub, et tuleb suht kiiresti uued teha ;)

Kiitja
postitatud 16.09.2018 19:15

Need muffinid maitsesid juba taignana imehästi,aga peale küpsetamist veel paremini. Aitäh et jagasid oma retsepti meiega.

Ingrid Veske
postitatud 08.06.2020 10:15

Need on head, korduvalt tõestatud.

Janne
postitatud 24.06.2020 18:46

Väga maitsvad! Mõnusalt mahlased ja mitte liiga magusad.

Artur
postitatud 13.11.2020 15:40

Need ongi parimad

Maria Stien
postitatud 17.02.2024 13:13

Mahlane ja väga maitsev!

Mia
postitatud 07.03.2024 12:37

Väga hea