2.5 dl nisujahu
0.5 tl küpsetuspulbrit
2 sl fariinsuhkrut
100 g sulatatud võid
Täidis:500 g rabarbrit
1 dl fariinsuhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
0-1 tl jahvatatud kardemoni
1.5 sl nisujahu
2 tk munakollast
3 dl 35% rõõska koort
on hea kook kuid ma jätaks kardemoni lisamata siis tunned seda hõrku rabarbri kreemjast maitset paremini.ja põhi on mõnus krõbe.proovida tasub ...
Super kook! Asendasin taigna 300 muretaignaga (väike eelküpsetus enne täidist) ja siis täidis peale. Hapukoore asemel sai kasutatud maitsestamata jogurtit, see mis ei sisalda tärklist ja muna 2 tk. Jahu ei pannud. Enne serveerimist tahab jahtuda. Maitse on taevalik!
Parima maitseüllatuse osaliseks sain tegelikult hoopis sellega, et kardemoni asemel kasutasin muskaati st riisivisn seda pisut. Tegelikult juhtus see juhuslikult. Kuidas kardemoniga maitseb ...ee.. ei teagi, kahjuks või õnneks ...:)
Väga maitsev kook! Kardemoni jätsin välja ja järgmisel korral lisan pisut rohkem suhkrut.
Selle koogiga läks nii, et põhi sai vist veidi vähe küpsemist. Igatahes mure see ei saanud mitte... Järgmisel korral võtan igatahes selle arvesse, sest maitselt on see väga hea kook ja väärib igatahes teistkordset tegemist küll.
Tegin seda rabarbrikooki. Kohe suure plaaditäie, et meie suurele perele jätkuks. Aga kuna antud kook on tõeliselt hõrk, on plaaditäiest järel vast 1/3.
see meite peres juba mitu aastat üks lemmikutest olnud
Tõsiselt hea oli ning veel parem oli teisel päeval. Viimase tüki õiguse üle tekkis isegi väike vaidlus, kes selle saab :)
Rabarbripirukasse panin kommentaare lugedes veidi rohkem suhkrut (mis oli VÄGA arukas tegu :))
Tegime kokkuhoiu kokaklubis, kook oli hea, aga natuke liiga hapu.
Superhea kook, kõik koostisosad ja maitsed on tasakaalus. Väga hõrk!
Maitse oli hea, aga mitte minu lemmik
Maitse oli hea, aga mitte minu lemmik
Hästi mõnus kook, ükskord oli koort vähem ja asendasin 1 dl koort kondentspiimaga, toimis ka heasti:) Sõbrad küsivad nüüd retsepti kõikaeg :D
Mõnusalt kreemjas kook. Lisasin osa koore asemel tumedat rummi (kardemoni ei pannud) ja panin kaks tervet muna (ei olnud midagi munavalgetega teha sel hetkel ja ära visata ju ei raatsi). Aga poole tunniga jäid rabarberitükid veidi nagu tooreks.
Minul ei tulnud välja midagi erilist: liiga vedel ja suhkrut oli vähe.
Kreemjas rabarbripirukas
Mõnusalt hõrk ja kreemjas rabarbripirukas, just nagu nimigi ütleb. Meeldis taina muredus (surusin sooja sulavõiga segatud taina pirukavormi ja siis natukeseks külma) - veidi erinev tavalisest muretainast. Kaneel ja kardemon sobivad rabarbriga imehästi.