3 sl õli
4-5 sl nisujahu
1.5 l piima
450 g külmutatud spinatit
1 tl soola
0.5 tl jahvatatud valget pipart
näpuotsaga muskaatpähklit
4 keedetud muna
hakitud peterselli
Kuumuta jahu õlis kuldseks, ära pruunista.
Kalla pannile umbes 5 dl piima ja kuumuta segades, kuni segu pakseneb. Lisa ülejäänud piim, kuumuta keemiseni ja lase 5 minutit haududa.
Lisa külmunud spinatikuubikud ja maitseained ning hauta tasasel tulel 10 minutit.
Keeda sellel ajal mune 7 minutit, jahuta 1 minut jooksva vee all ning poolita pikuti.
Jaota supp taldrikutele, iga taldriku keskele 2 munapoolikut. Kaunista hakitud peterselliga. Maire Suitsu retsept on ilmunud nii ajakirjas Eesti Naine kui ka ajalehes SLÕhtuleht. Pildi tegi KARIMA.
ma vanasti spinati sõber ei olnud, ainuke asi mis mulle meeldis, olid need spinati -feta pirukad aga see supp oli mõnus ja teen veelgi
Spinatisupp keedetud munadega