Spinatisupp keedetud munadega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 sl õli

4-5 sl nisujahu

1.5 l piima

450 g külmutatud spinatit

1 tl soola

0.5 tl jahvatatud valget pipart

näpuotsaga muskaatpähklit

Serveerimiseks:

4 keedetud muna

hakitud peterselli

Valmistamine

Kuumuta jahu õlis kuldseks, ära pruunista.

Kalla pannile umbes 5 dl piima ja kuumuta segades, kuni segu pakseneb. Lisa ülejäänud piim, kuumuta keemiseni ja lase 5 minutit haududa.

Lisa külmunud spinatikuubikud ja maitseained ning hauta tasasel tulel 10 minutit.

Keeda sellel ajal mune 7 minutit, jahuta 1 minut jooksva vee all ning poolita pikuti.

Jaota supp taldrikutele, iga taldriku keskele 2 munapoolikut. Kaunista hakitud peterselliga.

Maire Suitsu retsept on ilmunud nii ajakirjas Eesti Naine kui ka ajalehes SLÕhtuleht. Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 21.04.2013 18:53

ma vanasti spinati sõber ei olnud, ainuke asi mis mulle meeldis, olid need spinati -feta pirukad aga see supp oli mõnus ja teen veelgi