Määri 12-auguga muffinivorm (umbes 1,25 dl mahutavusega augud) sulavõi või õliga.
Pane seesamiseemned, kõrvitsaseemned ja päevalilleseemned kuivale teflonpannile ja kuumuta paar minutit tasasel tulel, kuni seesamiseemned muutuvad kuldseks. Kalla seemned suurde kaussi jahtuma.
Sõelu seemnetele juurde jahu, lisa sool ja riivitud juustud.
Klopi teises kausis munad ja piim omavahel.
Lisa koos sulavõiga kuivainetele.
Sega kergelt läbi (segu peaks tükki jääma).
Jaota tainas muffinivormidesse, nii et vormid oleks 3/4 ulatuses täidetud.
Puista peale seesamiseemneid.
Küpseta 20 minutit 210-kraadises ahjus, kontrolli küpsust puutikuga.
Lase muffinitel vormis 5 minutit jahtuda, siis jahuta restil lõplikult.
Retsept on Le Gordon Bleu retseptivihikust. Pildi tegi LIISELI.
Juustumuffinid seemnetega