Toitev kartulivorm

Serveeri või ja leivaga. Samuti sobib kartulivorm lisandiks kõikidele liharoogadele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
1 tund
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6-8 kartulit

2 sibulat

50 g riivitud juustu

3 dl piima

1 sl nisujahu

1 tl soola

1 tl riivitud muskaatpähklit

2 sl võid

Valmistamine

Puhasta kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Laota pooled kartulitest võitatud ahjuvormi. Kata sibulalõikudega ja puista peale riivitud juust. Maitsesta muskaadiga. Laota peale ülejäänud kartulid.

Sega piim, jahu ja sool ning vala kartulitele. Peale aseta võitükikesed.

Küpseta 200-kraadises ahjus 50 minutit, kuni kartul on pehme.

Pereköögi retsept 9/1995. Pildi tegi KOKKAMAS95.

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 23.05.2013 22:40

Lihtne valmistada ja maitseb suurepäraselt.