500 g veisehakkliha
50 g soolatud seapekki
natuke vett
soola ja musta pipart
paneerimiseks riivsaia
praadimiseks võid või õli
Serveerimiseks:sulatatud veiserasva
Sega hakkliha hulka vesi, hakitud soolapekk, peenestatud küüslauk. Maitsesta hakkmass soola-pipraga ning sega hoolega läbi. Vormi hakkmass väikesteks ovaalseteks kotlettideks, paneeri riivsaias.
Prae õlis küpseks ja kuldpruuniks.
Kõrvale paku ahjukartuleid, juurde peaks pakkuma ka veidi sulatatud veiserasva :)
Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Täna proovin need kotletikesed ära !
Olen mina kotlette oma elus teinud palju ja igasuguseid kuid need kullakesed siin trumpasid kõik üle! tegin ilma soolapekita.Lihtsad teha,vähe komponente ja ideaalsed toiduks! järgmine kord teen rohkem
Kotletid osutusid nii populaarseks, et 500 gr haklihaga ei ole mõtet meie 4-liikmelise perekonna puhul üldse proovida, raudselt tuleb rohkem teha.
Jeti, tore lugeda, et kotletid popid olid - ja vabandused, et pidid komponentide järjestuse ise õigesti paika panema. Väike bugi, tegeleme parandamisega!
See on yumm :)
Poltaava kotletid on fantastilised!
Poltaava kotletid
Котлети полтавські - soolapekiga maitsestatud veiselihast hakk-kotletid Ukraina moodi. Maitset annab küüslauk.