Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi. Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!
Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi.
Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!
150 g tumedat šokolaadi
150 g pehmet kitsejuustu
1-2 sl mett
veeretamiseks kakaopulbrit
Sulata šokolaad ettevaatlikult mikroahjus või vesivanni kohal. Sega juurde toasoe kitsejuust ja mesi. Lase külmkapis tunnike-kaks taheneda.
Veereta juustu-šokolaadisegust väikesed pallikesed ja veereta neid kakaopulbris, tuhksuhkrus või jahvatatud mandlites.
Kui soovid, võid trühvlid esmalt tempereeritud šokolaadi sisse kasta ja siis kaunistada. Hoia serveerimiseni jahedas.
Värvuselt merevaigu tooni. Aroomis on tunda vaniljet, kohvi, kuvatatud aprikoosi. Maitse on täidlane, vürtsikas, pika järelmaitsega.
Šokolaadi-kitsejuustutrühvlid
Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi.
Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!