Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi.
150 g tumedat šokolaadi
150 g pehmet kitsejuustu
1-2 sl mett
veeretamiseks kakaopulbrit
Sulata šokolaad ettevaatlikult mikroahjus või vesivanni kohal. Sega juurde toasoe kitsejuust ja mesi. Lase külmkapis tunnike-kaks taheneda.
Veereta juustu-šokolaadisegust väikesed pallikesed ja veereta neid kakaopulbris, tuhksuhkrus või jahvatatud mandlites.
Kui soovid, võid trühvlid esmalt tempereeritud šokolaadi sisse kasta ja siis kaunistada. Hoia serveerimiseni jahedas.
Ma tegin millalgi väga tihti ja väga palju komme, see kitsejuustu-šokolaaditrühvlite pilt ammusest ajast.
Šokolaadi-kitsejuustutrühvlid
Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi.