Soodaga kergitatud väikesed kohevad pannkoogid, mille tainas on kasutatud õunamoosi. Või siis õuna-pohlamoosi, nagu juuresoleval fotol :)
2 suurt muna
1 sl suhkrut
200 g õunakeedist
1 dl piima
200 g nisujahu
0.5 tl söögisoodat
soola
Klopi munad suhkruga vahule, siis lisa õunamoos, piim ja sooda ning soolaga segatud jahu. Sega tainas ühtlaseks.
Küpseta mõõdukalt kuumal pannil väikesed pannkoogid.
Pannkoogid olid head ja väga mõnus vaheldus pudru hommikutele.
Mulle maitsesid, aga teistele mitte eriti. Öeldi, et ikkagi on hapupiimapannkoogid paremad.
Tegin meestele. Seekord läksid paremini peale, aga ega ma öelnud ka millega tegu :)
Õunamoosi-pannkoogid
Soodaga kergitatud väikesed kohevad pannkoogid, mille tainas on kasutatud õunamoosi. Või siis õuna-pohlamoosi, nagu juuresoleval fotol :)