Valmista pannkoogitainas ja lase seista, kuni täidist valmistad.
Haki sibul peeneks, hauta väheses õlis kuldkollaseks. Lisa kukeseened ja prae veidi aega. Maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor ja petersell/till. Hauta veidi.
Kalla pannkoogitainas ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Võta seejärel ahjust välja.
Vala seenehautis ühtlaselt tainale ja keera tainas rulli.
Enne serveerimist lase soovi korral rullil ahjus kuumeneda (rulli võib enne määrida hapukoorega, mis annab vormile ilusa läike, või puistata peale riivitud juustu).
Retsept on mugandatud K. Kaurinkoski raamatust 'Seenetoidud'.
Pannkoogirull kukeseenetäidisega
Ahjuplaadil küpsetatud pannkoogi sisse on keeratud kukeseenehautis. Sobib serveerida nii soojalt kui ka jahtunult.