Pannkoogirull kukeseenetäidisega

Ahjuplaadil küpsetatud pannkoogi sisse on keeratud kukeseenehautis. Sobib serveerida nii soojalt kui ka jahtunult.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Tainas:

3 dl piima

3 suurt muna

60 g nisujahu (1 dl)

soola

Täidis:

300-500 g väiksemaid kukeseeni

1 sibul

6-7 sl hapukoort

soola ja musta pipart

2-3 sl hakitud peterselli või tilli

1-2 sl õli

Valmistamine

Valmista pannkoogitainas ja lase seista, kuni täidist valmistad.

Haki sibul peeneks, hauta väheses õlis kuldkollaseks. Lisa kukeseened ja prae veidi aega. Maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor ja petersell/till. Hauta veidi.

Kalla pannkoogitainas ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Võta seejärel ahjust välja.

Vala seenehautis ühtlaselt tainale ja keera tainas rulli.

Enne serveerimist lase soovi korral rullil ahjus kuumeneda (rulli võib enne määrida hapukoorega, mis annab vormile ilusa läike, või puistata peale riivitud juustu).

Retsept on mugandatud K. Kaurinkoski raamatust 'Seenetoidud'.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 05.07.2010 19:17

Ääretult maitsev! Kuigi täidiseks paneks rohkem seeni.

Kalev T @ FB
postitatud 17.07.2015 09:34

Proovisin järgi ja väga maitsev! :)

Merx @ FB
postitatud 05.08.2015 13:27

OOmaigaad, see võib maitsev olla :)

Vilve J. @ FB
postitatud 05.08.2015 13:27

Nämma!!!

KatKat
postitatud 07.08.2017 19:43

Väga maitsev ja toitev, lisasin täidisesse ka peekonit.

Vello Murumaa
postitatud 13.07.2018 17:06

Riisikatega on parem, aga igal ju ikka oma maitse elamus.