Mooni martsipanikook

Just sellist martsipanikooki serveeritakse pealinna kohvikus MOON.

Kogus
suur plaaditäis
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

40 g mooniseemneid

keetmiseks piima

500 g toasooja martsipani

500 g suhkrut

500 g toasooja võid

5 suurt muna

60 g nisujahu (u 1 dl)

Serveerimiseks:

hapukat moosi

Valmistamine

Keeda mooniseemneid piimas 20 minutit, siis kurna ja jahuta. 

Pane martsipan, suhkur ja või suurde kaussi ning sega mikseris vähemalt 10 minutit, kuni mass on täiesti ühtlane. Klopi ükshaaval juurde munad. Sõelu juurde jahu, viimasena sega juurde keedetud mooniseemned. 

Kalla vormi ning küpseta 160-kraadises ahjus umbes 50 minutit. 

Serveeri hapuka moosiga. 

LISA KOMMENTAAR

imestan
postitatud 16.03.2013 10:15

kas need kogused ikka on õiged ,kuidagi kummalised ju.põhimõtteliselt martsipani ,suhkru ja või mass mida ühendab see pisku jahuraas .