Kena pokaalidessert.
0,75 dl e. 5 sl astelpajumahla
100 g valget küpsetusšokolaadi
2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
1 sl suhkrut
1 želatiinileht
vahukoort
astelpajumarju või granaatõunaseemneid
Kuumuta väikeses potis rõõsk koor ja suhkur keemiseni, siis tõsta kohe tulelt.
Tükelda valge šokolaad, lisa kuuma kooresegu sisse ja sega, kuni šokolaad on sulanud.
Lase šokolaadi-kooresegul veidi jahtuda, siis sega hulka astelpajumahl.
Jaota dessert magustoidupokaalidesse ning lase järgmies päevani külmkapis taheneda.
Serveerides puista peale marju ja tõsta peale vahukooretups.
Mugandatud Soome ajakirjast Pirkka Ruoka (4/2014, Tyrni-valkosuklaapannacotta).
Astelpaju ja valge šokolaadi vaht
Kena pokaalidessert.