Kui kasutad külmutatud lehttainast, siis lase sel esmalt sulada. Lõika väikese piparkoogivormi abil tainast tähe- või südamekujulised tükid. Pintselda tainatükid munaga, puista peale mooni- või seesamiseemneid.
Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit või kuni lehttainakujukesed on kerkinud ja pealt kaunilt kuldsed. Lase jahtuda.
Peenesta täidise ained ja sega omavahel.
Lõika jahtunud lehttainakujutised horisontaalselt pooleks, määri vahele täidist.
Serveeri.
Retsept on mugandatud raamatust "Kotilieden jouluaika: Pikkujoulusta loppiaisen" (2006). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Lehttainaampsud lõhega
Väikesed lehttainasuupisted lõhe-toorjuustutäidisega maitsevad hästi glögi kõrvale.