Makrasalat maisi ja hernestega

Vene köögist pärit salat.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g (krabinuudli) makrat

6 keedetud muna

1 väike sibul

2.5 dl majoneesi

1 tl mädarõigast

420 g purk konservitud maisi (nõruta hoolega)

420 g purk konservitud herneid (nõruta hoolega)

Valmistamine

Nõruta konservitud herned ja mais hoolikalt. Haki keedetud munad ning sibul peeneks. 

Sega suures kausis krabinuudlid või hakitud krabipulgad, nõrutatud konservmais, hakitud munad ja sibul. Sega juurde majonees ja mädarõigas, sega hoolega. Viimasena sega hulka konservherned.

Maitse - vajadusel lisa veel majoneesi või mädarõigast.

Loe veel:

Retsept on mugandatud USAs elava ukrainlanna Natasha toidublogist "Natasha's Kitchen". Pildi tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR