Soovitused on mõeldud hommiku-, lõunas- ja õhtusöökideks. Kus võimalik, oleme lisanud viited vastavatele retseptidele Nami-Namis.
1930. a. menüü algas pühapäevaga, me alustame esmaspäevast.
Hommikuks: Rukkijahu puder piimaga
Lõunaks: Oasupp
Õhtuks: Heering. Kört
Hommikuks: Hautatud kalad keedetud kartulitega
Lõunaks: Keedetud tanguvorst praetud soola sealihaga
Õhtuks: Koorega keedetud kartulid heeringa kaste ja hapupiimaga
Hommikuks: Praetud tanguvorst kuremarja või paluka salatiga. Kohv, võileib.
Lõunaks: Kartuli- ja kruubisupp soolatud lambalihaga.
Õhtuks: Eelmisest päevast järele jäänud kartulid praetud. Tee. Leib õuna võiga.
Hommikuks: Tatratangu puder sulavõi ja rõõsa piimaga.
Lõunaks: Sealiha hapukapsastega.
Õhtuks: Heeringa ja kartuli vormiroog. Keedetud piim või tee võileivaga.
Hommikuks: Heering. Eelmisest päevast järele jäänud tatratangu leem vedelaks tehtud.
Lõunaks: Soolatud lambaliha kaalide, kartulite ja hapukurkidega.
Õhtuks: Praetud räimed ehk silgud, kartulid, hapupiim.
Hommikuks: Neljapäevast järele jäänud hapukapsad praetud. Kohvi, leib paluka keedisega.
Lõunaks: Tangupuder peki kastmega. Piim.
Õhtuks: Maksavorst. Tee. Sai.
Pühapäev:
Hommikuks: Seasült, maksavorst. Kohv. Sai
Lõunaks: Lamba- ja sealiha seguga täidetud kapsarullid, kõrvitsa salat. Mustikasupp pudeli mustikaist.
Õhtuks: Marineeritud heeringas. Porgandi piruk. Tee.