Taimetoitlastele sobiv rassolnik, toitev ja odav.
praadimiseks õli
2-3 porgandit
juursellerit või petersellijuurt
1 sibul
2-3 hapukurki
1 dl tatratangu
5-6 kartulit
6-8 musta pipra tera
soola
2.5 l vett
1.5-2 dl hapukurgivedelikku
hakitud värsket peterselli
ja/või tilli
Lõika juurviljad tikkudeks, haki sibul, lõika hapukurk ja kartul väikesteks kuubikuteks.
Kuumuta potis õli, lisa juurvili ja sibul ja hauta tasasel tulel 15-20 minutit.
Lisa hapukurk, sega läbi. Siis kalla peale kuum vesi. Lisa kartulikuubikud, tatratang, maitsesta. Keeda suppi tasasel tulel umbes 15 minutit.
Maitsesta supp hapukurgivedelikuga parajaks. Serveerimisel võid lisada supile hapukoort.
Rassolnik tatraga
Taimetoitlastele sobiv rassolnik, toitev ja odav.