Rassolnik tatraga

Taimetoitlastele sobiv rassolnik, toitev ja odav. 

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

praadimiseks õli

2-3 porgandit

juursellerit või petersellijuurt

1 sibul

2-3 hapukurki

1 dl tatratangu

5-6 kartulit

6-8 musta pipra tera

soola

2.5 l vett

1.5-2 dl hapukurgivedelikku

hakitud värsket peterselli

ja/või tilli

Valmistamine

Lõika juurviljad tikkudeks, haki sibul, lõika hapukurk ja kartul väikesteks kuubikuteks. 

Kuumuta potis õli, lisa juurvili ja sibul ja hauta tasasel tulel 15-20 minutit.

Lisa hapukurk, sega läbi. Siis kalla peale kuum vesi. Lisa kartulikuubikud, tatratang, maitsesta. Keeda suppi tasasel tulel umbes 15 minutit.  

Maitsesta supp hapukurgivedelikuga parajaks. Serveerimisel võid lisada supile hapukoort. 

LISA KOMMENTAAR