Sega kalkunihakkliha, pesto, riivsai ja muna omavahel, maitsesta soola-pipraga ning sega ühtlaseks hakkmassiks.
Vormi õliste käte abil väikesteks lihapallideks, siis veereta kergelt jahus.
Lihapalle võib küpsetada nii ahjus kui ka pannil. Ahjus: Laota lihapallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni lihapallid on kuldsed ja seest küpsenud. Pannil: Kuumuta pannil õli, lisa hakklihapallid (vajadusel jaokaupa). Prae ümberringi kuldseks, panni aeg-ajalt raputades ja/või lihapalle pöörates. Kui lihapallid on pruunikad, siis alanda kuumust ja prae lihapalle veel 5-10 minutit, kuni need on ka seest küpsed.
Pestosed lihapallid
Pesto-maitselised hakklihapallid hakitud kalkuni kintsulihast.