1 dl riivsaia
200 g hapukoort
450 g hakkliha - nt
kanahakkliha - või kalkunihakkliha
suur peotäis hakitud värsket peterselli
1 tl kanget sinepit
0.5 tl soola
purustatud musta pipart
1 dl värskeid või külmutatud pohli
Sega kausis riivsai ja hapukoor ning lase 10 minutit paisuda. Sega juurde hakkliha, sinep, petersell, sool ja pipar ning sega ühtlaseks. Viimasena sega õrnalt juurde pohlad.
Vormi märgade kätega suuremad või väiksemad hakk-kotletid, suru lamedaks ning prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Mulle õudsalt meeldib, kuidas Pille kokkab; ammutan ideid oma pere toidulaua rikastamiseks Sinult alatasa. Aitäh! Mis aga puutub nendesse kotlettidesse, siis need on imehead ja märksa tervisikumad kui tavapärased sealihast kotletid. Mõnus oli neid teha. Kogu perele maitses, kaasa arvatud kolmeaastasele toitu väga valivale lapsele. Kindlasti teeme neid tulevikus korduvalt.
Tõesti head kotletid. Väga meeldisid pohlad kotleti sees
Maitses hästi
Mõnusad! Pohlad annavad ägeda "särtsu" :)
Lapsed pirtsutasid, aga täiskasvanutel viis keele alla :)
Täitsa huvitav!
Hakk-kotletid pohladega
Väherasvasest linnulihast kotlettidele lisab sinep maitset ning pohlad rõõmsat värvi.