Hakk-kotletid pohladega

Väherasvasest linnulihast kotlettidele lisab sinep maitset ning pohlad rõõmsat värvi.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 dl riivsaia

200 g hapukoort

450 g hakkliha - nt

kanahakkliha - või kalkunihakkliha

suur peotäis hakitud värsket peterselli

1 tl kanget sinepit

0.5 tl soola

purustatud musta pipart

1 dl värskeid või külmutatud pohli

Valmistamine

Sega kausis riivsai ja hapukoor ning lase 10 minutit paisuda. Sega juurde hakkliha, sinep, petersell, sool ja pipar ning sega ühtlaseks. Viimasena sega õrnalt juurde pohlad.

Vormi märgade kätega suuremad või väiksemad hakk-kotletid, suru lamedaks ning prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Loe veel:

Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Kai
postitatud 01.10.2009 16:28

Mulle õudsalt meeldib, kuidas Pille kokkab; ammutan ideid oma pere toidulaua rikastamiseks Sinult alatasa. Aitäh! Mis aga puutub nendesse kotlettidesse, siis need on imehead ja märksa tervisikumad kui tavapärased sealihast kotletid. Mõnus oli neid teha. Kogu perele maitses, kaasa arvatud kolmeaastasele toitu väga valivale lapsele. Kindlasti teeme neid tulevikus korduvalt.

Mirjam
postitatud 28.04.2013 16:27

Tõesti head kotletid. Väga meeldisid pohlad kotleti sees

Hexy
postitatud 23.06.2013 16:17

Maitses hästi

Martiina
postitatud 30.08.2019 21:52

Mõnusad! Pohlad annavad ägeda "särtsu" :)

Kaare
postitatud 31.08.2019 11:08

Lapsed pirtsutasid, aga täiskasvanutel viis keele alla :)

Annely Roosi
postitatud 08.10.2019 19:52

Täitsa huvitav!