Lindströmi hakklihapallid

Lindströmi kotlettidest ehk siis marineeritud peediga maitsestatud veisehakklihakotlettidest inspireeritud lihapallikesed.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g taist veisehakkliha

4 sl riivsaia

2 dl rõõska koort

1 punane sibul

2-3 väikest marineeritud peeti

1 muna

1 tl soola

1 tl majoraani

0.5 tl musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Sega kausis riivsai ja rõõsk koor, lase paisuda. Haki punasibul, riivi peedid. Sega kõik ained kausis ühtlaseks sitkeks tainaks.

Vormi õliste kätega hakkmassist 20-24 ümmargust lihapallikest. Prae pannil jaokaupa kaunilt pruuniks. Lõpus pane kõik lihapallid pannile, kata pann kaanega ja hauta kaane all veel paar minutit.

Serveeri kartulipudru ja salatiga.

Ruokamaailma retsept. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 16.11.2009 22:34

Täitsa maitsev oli!