Frikadellid sinepikastmega

Väikesed lihapallid sinepikastmega, mis maitsevad hästi kartulipüree või makaronidega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g pakk minifrikadelle

3 dl puljongit

1 suur sibul

1 hapu õun

2 sl võid

1 sl nisujahu

1 sl mahedat sinepit

näpuotsaga karripulbrit või kurkumit

soola

suhkrut

4 sl Saare hapukoort

Valmistamine

Kuumuta pannil hakitud sibul ja õun, lisa jahu, maitseained ja frikadellid koos puljongiga. Sinepit lisa täitsa maitse järgi!

Hauta 10 minutit aeg-ajalt segades, kuni kaste pakseneb. Sega juurde hapukoor. 

Serveeri kartulipüree või makaronidega.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 07.04.2010 17:54

Mõnus, kergelt magusa maitsega kaste.

Pille
postitatud 27.12.2016 14:21

Me panime 1 sl inglise sinepit ja teelusikatäie prantsuse terasinepit. Sinepid on väga erinevad, pange maitse järgi ja oma lemmikut :)