1 sl oliiviõli
450 g maitsestatud hakkliha või itaalia toorvorste
1 sibul
3 hakitud küüslauguküünt
1 l kanapuljongit
2 x 400 g purki konservitud purustatud tomateid
1 tl kuivatatud punet
1 tl kuivatatud basiilikut
0,75 tl kuivatatud tüümiani
soola ja musta pipart
400 g purk punaseid ube (neeroad e. kidney beans)
400 g purk valgeid ube (liimaoad, itaalia oad e. cannellini oad)
5 dl väikeseid makarone (nt ditalini)
Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Pruunista hakkliha või toorvorstide sisu kergelt.
Lisa hakitud sibul, viilutatud seller, hakitud küüslauk, ja porgand ning prae, kuni sibul on klaasjas.
Lisa kanapuljong, purustatud tomatid ja maitseained. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel 15 minutit.
Lisa makaronid ning loputatud oad ning keeda tasasel tulel, kuni makaronid on pehmed.
Allikas: WannaBite.com
Pasta e Fagioli
Lihtne Itaalia talupojasöök, oad ja makaronid. Siinne retsept proovib jäljendada USA armastatud Olive Garden restoraniketi versioni antud roast.