Lõika peekon ribadeks. Puhasta šampinjonid, eemalda seenejalad ning lõika seenekübarad viiludeks. Loputa kirsstomatid ja lõika pooleks.
Prae peekon kuival kuumal pannil krõbedaks ja kaunilt pruuniks. Lisa šampinjoniviilud ja prae need peekonirasvas kuldpruuniks.Lisa kirsstomatit ning kuumuta läbi.
Löö kanamunad kaussi, klopi kahvliga läbi. Lisa veidi vett või piima, maitsesta Tabasco, soola ja pipraga. Kalla munamass pannile teiste ainete peale. Küpseta keskmisel kuumusel umbes 10 minutit, kuni munamass on praktiliselt hüübinud.
Lõpus puista roale värskeid salveilehti ja serveeri kohe.
Retsept on Soome ajakirjast Glorian Ruoka & Viini (3/2008)
Krehvtine peekoniomlett
Tabasco-kastmega maitsestatud panniomlett peekoni, šampinjonide ja kirsstomatitega