Veisekotletid peedijahuga

Mitmetes kauplustes müüakse kuivatatud köögivilja- ja marjajahusid. Mina valmistasin rootslaste Lindströmi kotlettide ainetel veiselihast hakk-kotlette söögipeedi jahuga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

100 g Taarapõllu talu peedijahu

1 dl vett

300 g veisehakkliha

1 väike sibul

0.5 lahtiklopitud muna

soola ja musta pipart

1 sl hakitud värsket või 1 tl kuivatatud tüümiani

Valmistamine

Sega kausis peedijahu ja vesi. Lisa hakkliha, hakitud sibul, muna ja maitsesta. Sõtku hakkmass ühtlaseks ning vormi sellest kaheksa suurt kotletti (umbes 80-grammised).

Prae pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

Kuna peedikotletid on veidi magusad, siis sobib neile mõni pikantsem lisand.

Fotol on lisandiks kreemjas kitsejuust, millele on maitseks lisatud veidi kappareid.

LISA KOMMENTAAR