Arbuusijook ingveriga

Mahlasest ja magusast arbuusist saab maitsva suvise joogi. Riivitud ingveri võib asendada ka ingverisiirupiga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

arbuusi

maitse järgi riivitud värsket ingverijuurt või ingverisiirupit

jääd kuubikutena

Valmistamine

Lõika arbuus tükkideks ja pane kannmikserisse. Lisa riivitud ingver või ingverisiirup ning töötle segu ühtlaseks. Hõõru läbi sõela, et seemned kätte saada.

Pane koos jääkuubikutega uuesti kannmikserisse, töötle läbi. Kalla klaasidesse ja serveeri kohe.

Nipid ja soovitused:

  • Kui soovid, võid arbuusitükid enne kannmikserisse panemist seemnetest puhastada. Mõnele tundub hilisem läbi sõela hõõrumine lihtsam :)

Loe veel:

Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 27.06.2010 14:05

Väga mõnus. Ingver annab hea nüansi.

Kätrin
postitatud 24.07.2010 21:37

Kerge jook arbuusist koos tiba ingveriga, mis lisab magusale arbuusile just parasjagu vürtsi ja särtsu.

Helena Veltson
postitatud 27.07.2014 17:54

See võib päris kange olla sest seal sees on ingverit. Aga muidu kõlab päris hea.

Kaare
postitatud 30.06.2019 13:40

Mõnus!

Erika V. Helsing
postitatud 05.08.2021 22:19

Proovisin järgi. Meeldis. Kui arbuus on mahedalt magus, siis ingver lisab joogile sädet!