Kodujuustu-tuunikalasalat

Sobib hästi leiva- ja saiakatteks, aga ka nt koorega küpsetatud suure ahjukartuli täidiseks.

Kogus
kaheksale kuni kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g kodujuustu

180 g veega tuunikalakonservi (nõruta)

2 keedetud muna

2 sl majoneesi

soola ja sidrunipipart

maitserohelist

Valmistamine

Vajuta muna kahvliga tükkideks ja sega kõik ained omavahel. Kui segu on kuivavõitu, siis lisa veidi hapukoort.

Nipid ja soovitused:

  • Tuunikala asemel võib ka marineeritud- või soolaheeringat kasutada.

Loe veel:

Retsepti saatis Nami-Nami ja Leiburi ühisele retseptivõistlusele kasutaja TIINA. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 13.03.2010 21:23

mõnus

Kaare
postitatud 30.09.2015 10:18

Meeldis väga! Oli selline tunne, et tahaks midagi krõmpsu kõrvale hammustada, marineeritud kurk sobiks hästi, aga sobis ka paprika.

Tiina
postitatud 30.09.2015 10:31

Pilt:

Piret Kooli
postitatud 27.04.2017 23:00

Sattus mu uudisvoogu, tekitas isu ja ... oligi õhtusöök. Suur tänu!

Rait Kukk
postitatud 29.01.2021 09:00

kõik kalasalatid kodujuustu ja tilliga on ülihead. lemmik on külmsuitsulõhega.