Sobib hästi leiva- ja saiakatteks, aga ka nt koorega küpsetatud suure ahjukartuli täidiseks.
300 g kodujuustu
180 g veega tuunikalakonservi (nõruta)
2 keedetud muna
2 sl majoneesi
soola ja sidrunipipart
maitserohelist
Vajuta muna kahvliga tükkideks ja sega kõik ained omavahel. Kui segu on kuivavõitu, siis lisa veidi hapukoort.
Retsepti saatis Nami-Nami ja Leiburi ühisele retseptivõistlusele kasutaja TIINA. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
mõnus
Meeldis väga! Oli selline tunne, et tahaks midagi krõmpsu kõrvale hammustada, marineeritud kurk sobiks hästi, aga sobis ka paprika.
Pilt:
Sattus mu uudisvoogu, tekitas isu ja ... oligi õhtusöök. Suur tänu!
kõik kalasalatid kodujuustu ja tilliga on ülihead. lemmik on külmsuitsulõhega.
Kodujuustu-tuunikalasalat
Sobib hästi leiva- ja saiakatteks, aga ka nt koorega küpsetatud suure ahjukartuli täidiseks.