Chorizo lihapallid

Need lihapallid ei sisalda hispaanlaste chorizo-vorsti, küll aga chorizo koostisaineid - sealiha, küüslauku ja suitsutatud paprikapulbrit (Pimentón de la Vera).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g seahakkliha

2-3 tl mahedat või tulist suitsupaprikat

2 hakitud küüslauguküünt

0.5 tl soola

praadimiseks oliiviõli

Valmistamine

Sega kausis hakkliha, paprikapulber* ja küüslauk hoolega. Soovi korral maitsesta soolaga. Vormi märgade käte abil väikesed lihapallid.

Kuumuta praepannil oliiviõli ning prae lihapallid ümberringi kuldpruuniks.

Serveeri lihapalle oma lemmik tomatikastme ning spagettidega. Väga mõnusad ka külmalt söömiseks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 22.05.2009 21:55

Mulle lihapallid maitsesid kohe väga, mehele mitte eriti - olevat liiga kuivad. Mulle jällegi just see meeldiski, meenutasid maitselt ja tekstuurilt sellist kodust toorvorsti ja suitsutatud paprika maitset oli ka tunda. Näksisin viimased veel nüüd peolt tulles külmalt ära, ikka olid head.

Hexy
postitatud 06.01.2011 19:49

Mulle meeldisid.

Heleen
postitatud 21.06.2011 19:03

Lihtne ja maitsev!

Tiina
postitatud 07.04.2013 21:36

Tõesti meenutab chorizot, meile meeldisid.

Kaare
postitatud 22.08.2017 19:50

Mõnusad!