Seenevinegretti võib valmistada nii soola- kui ka marineeritud seentest.
150 g marineeritud seeni või soolaseeni
1 sibul või 100 g sibulapealseid
1 keedetud porgand
1 väike keedetud peet
2-3 keedetud kartulit
1 väike hapukurk
3 sl oliiviõli
2-3 sl veiniäädikat või sidrunimahla
suhkrut
sinepit
soola ja musta pipart
murulauku
tilli
peterselli
Haki seened ja sibul. Lõika keedetud porgand, peet ja kartulid ning hapukurk kuubikuteks, sega seente ja sibulatega.
Maitsesta õli äädika või mahla ja maitseainetega, kalla salatile.
Peale puista maitserohelist.
Retsept on Salme Masso raamatust "Seenetoidud" (1972). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Mehek kommentaasr oli,et imelik salat.Üldiselt polnud viga,aga rohkem ilmselt ei teeks.
Väga hea. Kasutasin hapendatud kukeseeni.
Seenevinegrett
Seenevinegretti võib valmistada nii soola- kui ka marineeritud seentest.