Seenevinegrett

Seenevinegretti võib valmistada nii soola- kui ka marineeritud seentest.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g marineeritud seeni või soolaseeni

1 sibul või 100 g sibulapealseid

1 keedetud porgand

1 väike keedetud peet

2-3 keedetud kartulit

1 väike hapukurk

3 sl oliiviõli

2-3 sl veiniäädikat või sidrunimahla

suhkrut

sinepit

soola ja musta pipart

murulauku

tilli

peterselli

Valmistamine

Haki seened ja sibul. Lõika keedetud porgand, peet ja kartulid ning hapukurk kuubikuteks, sega seente ja sibulatega.

Maitsesta õli äädika või mahla ja maitseainetega, kalla salatile.

Peale puista maitserohelist.

Loe veel:

Retsept on Salme Masso raamatust "Seenetoidud" (1972). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 06.05.2010 18:55

Mehek kommentaasr oli,et imelik salat.Üldiselt polnud viga,aga rohkem ilmselt ei teeks.

Ilse
postitatud 07.06.2024 09:42

Väga hea. Kasutasin hapendatud kukeseeni.