Arbuus apelsini ja mündiga

Sellisel moel serveeriti arbuusi ühes populaarses Maroko blogis. Väga maitsev ja mahlane arbuusi serveerimise viis.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit (+ jahtumine)
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

küpset arbuusi

apelsini

värsket münti

Valmistamine

Lõika arbuus kuubikuteks, nirista peale värskeltpressitud apelsinimahla. (Soovi korral lase 30-60 minutit külmkapis maitsestuda).

Tõsta alusele, kaunista riivitud apelsinikoore ja värskete mündilehtedega. Serveeri.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Helena Veltson
postitatud 27.07.2014 17:48

Näeb isuäratav välja. Peaks proovima ja tahaks proovida.

Kaare
postitatud 09.06.2016 09:51

Mulle väga meeldib apelsin ja veel rohkem arbuus, seega minu jaoks ülimaitsev kooslus :)