3 sl õli
1 suur hakitud sibul
1 hakitud punane tšillikaun (soovi korral eemalda seemned)
4 hakitud küüslauguküünt
pöidlasuurune jupp ingverijuurt - koori ja riivi
2 suurt tükeldatud kartulit (nn salatikartulit)
2 sl india karripastat (nt Patak's Cumin & chilli)
4 dl kookospiima
6 keedetud muna
2 sl röstitud mandlilaaste soovi korral
suur peotäis hakitud värsket koriandrit
Kuumuta suur vokk-pann või madal pott tuliseks. Lisa õli, seejärel sibul ning prae mõõdukal kuumusel 8-10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni sibul on pehme ja kergelt kuldne.
Lisa tšilli, küüslauk ja ingver sibulasegule ning prae 2 minutit.
Tõsta veidi kuumust, lisa kartulid ja kuumuta segades 3-4 minutit.
Sega juurde karripasta, kuumuta 1 minut.
Lisa lillkapsaõisikud ning kuumuta veel 1 minut, rooga segades.
Vala juurde kookospiim ja sega põhjalikult läbi. Maitsesta soolaga, tõsta kuumust ja kuumuta roog keemiseni. Sega läbi, kata pott/pann poolenisti kaanega ning hauta tasasel tulel 20-25 minutit, tihti segades, kuni kaste on veidi paksenenud ja aedviljad pehmed.
Tõsta munapoolikud karriroa peale, lõikepind ülal. Kata pott/pann kaanega ja kuumuta tasasel tulel veel 1-2 minutit, kuni munad on soojad.
Puista peale röstitud mandleid ja hakitud koriandrit ning serveeri.
Retsept on briti ajakirjast Good Food (Cauliflower, egg & potato curry, October 2003). Juuresoleva foto saatis kasutaja Nipitiri.
Kui kookosemaitse ei meeldi, võib kookospiima asendada rõõsa koorega, tuleb samuti maitsev.
Lillkapsa-kartuli karriroog keedetud munadega
Väidetavalt meeldib see vürtsikas kookospiimaga vegetaarne curry isegi nendele, kes muidu lillkapsast ei söö.